Часникові грінки до пива
Грінки з часником встигли стати класикою пивних закусок, вони подаються майже в кожному барі, але не менш смачними виходять і в домашніх умовах.
Склад часникових грінок:
- хліб (білий або житній) – 500 г;
- часник – 2 головки;
- рослинна олія – 7 столових ложок;
- сіль за смаком.
Приготування часникових грінок
- Нарізати хліб скибочками.
- Розігріти сковорідку на плиті, влити 3 столові ложки олії.
- З обох боків обсмажити нарізані скибочки на помірному вогні до золотистої скориночки. У середньому на кожен шматок йде 3-4 хвилини.
- Очистити часник, пропустити його через часникодавку, змішати з сіллю і 4 столовими ложками рослинної олії.
- Намазати теплі грінки часником та подати на стіл. Зверху їх можна прикрасити дрібнонарізаною зеленню.
Читайте також: Яке вино пити з ікрою?
Часникові грінки до пива
Reviewed by Admin
on
19:45
Rating:
Немає коментарів:
Дописати коментар