Часникові грінки до пива


Грінки з часником

Грінки з часником встигли стати класикою пивних закусок, вони подаються майже в кожному барі, але не менш смачними виходять і в домашніх умовах.


Склад часникових грінок:

  • хліб (білий або житній) – 500 г;
  • часник – 2 головки;
  • рослинна олія – 7 столових ложок;
  • сіль за смаком.

Приготування часникових грінок

  1. Нарізати хліб скибочками.
  2. Розігріти сковорідку на плиті, влити 3 столові ложки олії.
  3. З обох боків обсмажити нарізані скибочки на помірному вогні до золотистої скориночки. У середньому на кожен шматок йде 3-4 хвилини.
  4. Очистити часник, пропустити його через часникодавку, змішати з сіллю і 4 столовими ложками рослинної олії.
  5. Намазати теплі грінки часником та подати на стіл. Зверху їх можна прикрасити дрібнонарізаною зеленню.

Читайте також: Яке вино пити з ікрою?
Часникові грінки до пива Часникові грінки до пива Reviewed by Admin on 19:45 Rating: 5

Немає коментарів: