3 варіанти розбавити віскі іншими напоями.
3 варіанти розбавити віскі іншими напоями.
Ви як взагалі любите? Напій у чистому вигляді чи любите різні експерименти над зниженням градуса та створенням особливих смаків? 😉
Чим розбавлятимемо?
Варіант перший – вода. Так роблять самі шотландці. Можна зменшити міцність напою, мінімально впливаючи на смак. Є одна тонкість: ідеальним вважається розбавляти напій тією самою водою, яка використовувалася для приготування віскі - це краще розкриває аромат та пом'якшує смак міцного скотчу. 👍
Варіант другий – кола, содова або газована вода, яка є під рукою. Метод вигадали американці. Він дає змогу повністю заглушити смак спиртного. Актуальний, якщо віскі виявився вже зовсім ядерним через свою дешевизну😈
Варіант третій – соки. Для тих, хто любить міцні напої із фруктовим присмаком. Сік підійде будь-який (тільки не томатний, бо вийде щось інше😊), головне, щоб був холодним.
Вам буде цікаво: Яке вино пити з ікрою?🐟
Немає коментарів:
Дописати коментар